divendres, 6 de maig del 2016

Fàbrica de la Llum 6-5-16

Hui érem en família. Tal vegada la gent ha tingut por a l'oratge, però això que s'han perdut. El dia ha estat ideal per caminar: bona temperatura, absència de sol, sense vent, tota la ruta per a nosaltres...
La ruta ha sigut una de les vies senderistes més populars en tot el territori de Diània: l'estret per on transcorre el Serpis i l'antiga via ferroviària dels anglesos que unia Alcoi i el Grau de Gandia. Aquest paratge és conegut com el Racó del Duc.
Després de deixar els cotxes a la zona de la pedrera de la Reprimala, hem baixat a buscar la via i el riu, que per ací encara és un riu. El Serpis baixa alegre, fent sonar la seua remor entre les roques de les parets muntanyenques per on va encaixat i ignorant que no arribarà a la mar fins que el cel no ens siga generós i ens obséquie amb pluges abundants.
Després de passar uns quants túnels, arribem a l'enderrocada Fàbrica de la Llum, punt de trobada de les comarques de la Safor i el Comtat. Esmorzem, descansem una estona i reprenem el camí de tornada.

Text: Carles Tomàs
Fotos: Carles Tomàs
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada